به گزارش شهرآرانیوز؛ شهید شادمانی از فرماندهان دفاع مقدس بود که عمر خود را برای حفاظت از انقلاب اسلامی ایران صرف کرد و پساز سالها مجاهدت به دوستان شهیدش پیوست.
پیکر مطهر این فرمانده سپاه اسلام همراه سایر همرزمانش شنبه در دستان مردم تهران تشییع خواهد شد.
قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء در اطلاعیهای اعلام کرد: «سردار رشید و پرافتخار اسلام، سرلشکر پاسدار علی شادمانی فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء (ص) بر اثر جراحات شدید ناشی از بمباران رژیم منحوس و متجاوز صهیونیستی که در هفته گذشته صورت گرفت، به جمع همرزمان شهیدش پیوست وآسمانی شد.
سردار شهید شادمانی نمونهٔ برجستهای از تربیتشدگان مکتب عاشورا و امامین انقلاب اسلامی بود که همهٔ عمر خود را در مسیر جهاد فی سبیلالله گذراند و با سالها مجاهدت و حضور مخلصانه و شجاعانه در میدانهای دفاع مقدس و مبارزه با نظام سلطه و استکبار جهانی در انتظار شهادت بود که سرانجام با دستیابی به قلهٔ رستگاری، به آرزوی دیرینهٔ خود رسید.
شهادت این سردار و فرمانده رشید اسلام را به محضر حضرت بقیه الله الاعظم (عج)، فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی)، خانواده معزز و محترم، همرزمان شهید و ملت قهرمان ایران تسلیت و تهنیت عرض میکنیم و وعدهٔ حق خداوند را به همگان بشارت میدهیم.
به حول و قوهٔ الهی قطعاً با شهادت این مجاهد نستوه راه او بهدست قدرتمند رزمندگان اسلام، با صلابت بیشتر تداوم خواهد یافت إن شاءالله.
اما قطعاً انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون او و دیگر شهدای ملت آلوده کردند.»
منبع: فارس